2012 – 2013

A-POULE
Op de laatste speelavond in de A-poule van de Dongha Kangeroe bedrijfsvolleybalcompetitie 2012-2013 was het net als in de B-poule bovenin alleen nog spannend om de tweede tot de vijfde plaats in het klassement. Het BB&L Installatiebedrijf had al een aantal avonden eerder de titel weten veilig te stellen in hun debuutjaar in de A-poule.
In een direct duel tussen de nummer 3 (nv Concordia) en de nummer 5 (van der Vinne Keukens) wist Concordia de winst in beide sets ruim naar zich toe te trekken, waardoor het gat met de plaatsen 4 en 5 was geslagen. Tegelijkertijd speelden VABARI en Schutte Installatietechniek tegen elkaar. Dat duel werd gewonnen door Schutte Installatietechniek. Zij speelden vervolgens tegen van der Vinne Keukens en dat duel eindigde in een gelijk spel, waarna alle prijzen verdeeld waren.
Onderin poule A vochten in de strijd tegen degradatie Spijker Techniek en van Braam Mode een duel uit op het scherpst van de snede. De wedstrijd werd een gelijk spel, maar daarna verraste van Braam door de wedstrijd tegen de Pallegarste dik te winnen, waardoor ze zichzelf een plek omhoog speelden. Het team Spijker Techniek eindigde mede hierdoor op de laatste plaats en degradeert naar de B-poule.

De organisatie van Dongha Kangeroe (Aafje de Vries, Bert Lenderink en Matthias Zweers) reikte na afloop van de laatste wedstrijden de prijzen uit aan de teams een tot en met vijf. Daarbij werden alle spelers bedankt voor hun inzet dit jaar en kregen alle teams een bon om aan de bar een teamsize-kangeroephap te bestellen.

EINDSTAND

 1. BB&L Instalatiebedrijf(126 punten)
 2. VABARI(96 punten)
 3. nv Concordia(93 punten)
 4. Schutte Instalatie Techniek (86 punten)
 5. van der Vinne Keukens (85 punten)
 6. de Pallegarste 2 (59 punten)
 7. Hypotheek Company (54 punten)
 8. Neele (43 punten)
 9. Alfa College (40 punten)
 10. Accountantskantoor Smid (39 punten)
 11. van Braam Mode (37 punten)
 12. Spijker Techniek (34 punten)

B-POULE
Voor de B-poule zit het seizoen er op. Op 5 april zijn de laatste wedstrijden gespeeld. In aansluiting vond de prijsuitreiking plaats.

Winnaar van seizoen 2012-2013 is Oostenbrink Verhuur!
Op de 2e plaats eindigde Grand Café De Kamer.

Beide teams mogen promoveren naar de A-poule.

Vijf teams die bovenaan eindigden ontvingen uit handen van de organisatie, Matthias Zweers, Bert Lenderink en Aafje de Vries, een beker. Variërend in grootte naar gelang de behaalde plaats.
Daarnaast kregen alle deelnemende teams een bon waarvoor ze aan de bar een teamsize ‘Kangeroehap’ konden bestellen. Dit werd uiteraard gulzig ontvangen.

EINDSTAND

 1. Oostenbrink Verhuur
 2. Grand Café De Kamer
 3. Wavin
 4. Martin Menswear
 5. LS Service
 6. Accuraat Accountants
 7. K.W.W.
 8. Brink Transport
 9. H.G.V.
 10. de Pallegarste 1
 11. de Schutters