Clubinfo

Kangeroe is al meer dan 50 jaar een ambitieuze volleybalvereniging in Hardenberg (Overijssel) met ruim 275 enthousiaste leden.

Ons 1e herenteam komt uit in de 3e divisie. Dames 1 en Dames 2 spelen in de Promotieklasse. De overige heren- en damesteams nemen deel in de 1e- t/m 3e klasse van de regionale competitie.

Kangeroe heeft heel veel A-, B- en C-jeugd. Onze structuur kent een gedegen technische opleiding met veel aandacht voor elke individuele speler. Elk team traint tweemaal per week. Alle jeugdspelers zijn ingedeeld in de Nevobo-competitie.

De junioren- en seniorenwedstrijden vinden hoofdzakelijk op zaterdagmiddag plaats. De thuiswedstrijden zijn in sporthal de Meet.

Onze minigroep is nog steeds groeiende. De mini’s van Kangeroe doen mee aan de competitie die verdeeld is over 5 of 6 zaterdagochtenden per kwartaal. Op een speeldag worden 2 tot 4 wedstrijden gespeeld.

Onze vereniging heeft een enthousiaste recreantengroep van ongeveer 60 deelnemers. Is het voor de één voornamelijk het fanatieke spelletje dat hen aantrekt, voor een ander staat gezelligheid voorop. Enkele recreantenteams doen mee aan het plaatselijke bedrijfsvolleybal en één team doet mee in een rayoncompetitie.

Last but not least hebben wij een groep zitvolleyballers. Zitvolleybal is een sport die in Nederland door iedereen beoefend mag worden, of je nu een handicap hebt of niet. De Nevobo biedt de competitie aan in toernooivorm, eens per maand op een zaterdag. Een team kan zich per toernooi opgeven.
Zit- en regulier volleybal mogen naast elkaar beoefend worden en men hoeft niet bang te zijn om zich ‘vast te spelen’.

Kortom, Kangeroe heet alle enthousiastelingen van harte welkom!