Studenten volleyballen bij Kangeroe

Studenten kunnen in het weekend bij Kangeroe spelen en/of trainen!

We zien de laatste tijd wat afmeldingen langskomen van leden die elders gaan studeren. In een nieuwe stad gaan studeren is natuurlijk een superleuke ervaring. Maar we vroegen ons af of je als student in het weekend weer thuiskomt, of dat je toch in de stad blijft waar je gaat studeren? Mocht je namelijk in het weekend toch thuis komen dan kun je ‘gewoon’ bij ons de wedstrijden blijven spelen!

Hoe dan?

Allereerst willen we de student graag helpen met de zoektocht naar een nieuwe volleybalclub in de stad waar hij/zij gaat studeren. Wij kennen veel mensen bij diverse andere volleybalverenigingen en kunnen goed adviseren welke club goed bij je kan passen.

Op de vrijdagavond gaan we extra trainingen aanbieden voor leden die dat willen, maar ook voor leden die dus in het weekend weer naar huis gaan. Onder leiding van diverse trainers worden hier specialistische trainingen gedaan, maar vooral veel teamplay met veel plezier. Door een beetje te schuiven in de tijden op de zaterdag hebben we alle teams op de zaterdag kunnen plannen, waardoor we dus een soort super zaterdag hebben met alle Kangeroe-teams die thuis spelen.

Lijkt je dit iets? Informeer dan even via [email protected] naar de mogelijkheden en wie weet zien we je snel weer in de hal. Mocht je meer informatie willen krijgen over andere clubs, dan kan je dat natuurlijk ook vragen via het bovenstaande e-mailadres.