2013 – 2014

In de A-poule was BB&L Installatiebedrijf al ruim voor de laatste avond niet meer in te halen en op de laatste speelavond kregen zij dan ook de eerste prijs en de wisselbokaal overhandigd door de organisatie. De tweede plaats werd in de laatste wedstrijd veilig gesteld door Van der Vinne Keukens gevolgd door de spelers van Vabari die de derde prijs wonnen. Kort daarachter werd NV Concordia vierde. Onderin het klassement was het spannender, daar stonden voor de laatste wedstrijdronden 5 teams om 8 punten van elkaar. Het hele seizoen was het onderin elke week anders welke teams er op degraderen stonden. Maar na de laatste wedstrijden bleek dat het doek was gevallen voor Van Braam Mode en Oostenbrink Verhuur. Zeus Beton ontsnapte op doelsaldo aan degradatie en ook de teams Accountantskantoor Smid en Alfa College behaalden net genoeg punten. De teams onder de degradatiestreep spelen volgend jaar in de B-poule tenzij een of beide teams uit de B-poule niet willen promoveren.

In de B-poule werd er gestreden om eerste plaats door Spijker techniek en LS Service. Spijker verdedigde een kleine voorsprong en door het gelijke spel tegen LS Service werden zij de winnaar van de B-poule en LS Service tweede. Voor de derde plaats werd er nog gestreden tussen Wavin en Grand Café De Kamer waarin Wavin uiteindelijk met de derde plaats naar huis ging. De vijfde plaats ging met een klein verschil in punten naar het team Martin Menswear en Accuraat Accountants werd kort daarachter zesde. De nummers 1 en 2, Spijker techniek en LS Service mogen promoveren naar de A-poule.

Einduitslag A-poule Einduitslag B-poule
1 BB&L Installatiebedrijf (110 punten)
2 van der Vinne Keukens (97 punten)
3 Vabari (89 punten)
4 nv Concordia (88 punten)
5 Schutte Installatie Techniek (52 punten)
6 Houthandel Woertink (44 punten)
7 Alfa College (40 punten)
8 Accountantskantoor Smid (38 punten)
9 Zeus beton (36 punten)
10 Oostenbrink Verhuur (36 punten)
11 van Braam Mode (30 punten)
1. Spijker Techniek (87 punten)
2. LS Service (85 punten)
3.Wavin (70 punten)
4. Grand Café De Kamer (67 punten)
5. Martin Menswear (61 punten)
6. Accuraat Accountants (58 punten)
7. de Pallegarste (33 punten)
8. K.W.W. (29 punten)
9. Brink Transport (28 punten)
10. de Schutters (22 punten)

De organisatie van Dongha-Kangeroe (Aafje de Vries, Bert Lenderink en Matthias Zweers) reikte na afloop van de laatste wedstrijden de prijzen uit aan de teams een tot en met drie van de A- en B-poule. Daarbij werden alle spelers bedankt voor hun inzet dit jaar en kregen alle teams een bon om aan de bar een teamsize-kangeroephap te bestellen.