2016 – 2017

Na een wederom uitdagende competitie werden op vrijdagavond 12 mei de laatste wedstrijden gespeeld. Aansluitend volgde de prijsuitreiking. De wisselbokaal werd binnengehaald door de winnaar in poule A, Infra Boys. Zij ontvingen naast deze bokaal ook de kampioensbeker. De kampioen werd op de hielen gezeten door Van der Vinne Keukens, die met 3 punten verschil de tweede plaats innam en de kleinere beker overhandigd kreeg. Op de derde plaats eindigde Schagen Infra, waarmee zij een mooi klein bekertje verdiende.

In poule B werd Smid Accountants ruimschoots kampioen. Van Braam Mode bereikte de tweede plaats, gevolgd door Wavin. Ook zij ontvingen elk de bijbehorende beker.

De organisatie van Dongha-Kangeroe was in handen van Bert Lenderink en Aafje de Vries. Dit was echter het laatste seizoen waarin Bert als programmamaker en contactpersoon Dongha was toegewijd. Hij heeft zich jarenlang ingezet, waarvan de laatste vier jaar onder auspiciën van volleybalvereniging Kangeroe. Daarvoor ontving hij een groot applaus. Hij zal worden opgevolgd door Sytze van der Laan. Alle teams konden daarna genieten van een teamsize-kangeroephap.
Opgave nieuwe seizoen geopend

Alle èn nieuwe teams kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor het nieuwe seizoen bedrijfsvolleybal. Dit kan via de website van volleybalvereniging Captains Kangeroe. De wedstrijden vinden altijd een keer in de veertien dagen plaats op de vrijdagavond in sporthal de Meet. Er zijn regelmatig teams die nog spelers zoeken.

EINDSTANDEN A- en B-poule, seizoen 2016- 2017

< Meer foto’s zijn te zien op Flickr