2017 – 2018

Op vrijdagavond 13 april werden de laatste wedstrijden in de Dongha Kangeroe bedrijvencompetitie gespeeld. Aansluitend volgde in Sportcafé De Meet de prijsuitreiking. De voorzitter van Captains***Kangeroe, Herre Oosterhof, sprak alle aanwezigen toe en nam de huldiging ter hand. Dit keer werden geen kampioensbekers uitgereikt, maar ontvingen alle winnaars een oorkonde en een envelop met het bijbehorende aantal consumptiemunten. De kampioenen kregen een speciaal kampioensshirt overhandigd.

De wisselbokaal werd wederom binnengehaald door de winnaar in poule A,  Infrapreneur, voorheen spelend onder de naam Infra Boys. Met 10 punten verschil behaalde Hotel restaurant “De Gloepe” de tweede plaats. En derde in poule A werd Oostenbrink Verhuur.

In poule B prolongeerde Smid Accountants de kampioenstitel. Van Braam Mode bereikte de tweede plaats, gevolgd door Accuraat Accountants op de derde plek. Alle teams konden na de huldiging genieten van een teamsize-kangeroehap.

De organisatie van Dongha-Kangeroe was in handen van Sytze van der Laan en Aafje de Vries. Voor Sytze was dit het eerste seizoen als programmamaker en contactpersoon Dongha en hij heeft deze taak met veel enthousiasme vervuld.

EINDSTANDEN A- en B-poule, seizoen 2017- 2018

< Meer foto’s zijn te zien op Flickr