2018 – 2019

Op vrijdag 12 april streden de 14 team verdeeld over 2 poules om de laatste punten van dit seizoen in Sporthal de Meet.

Deze competitie wordt al jaren georganiseerd door Volleybalvereniging Captains***Kangeroe. Een recreatieve volleybalcompetitie waar op een behoorlijk niveau het spelletje wordt beoefend. De competitie heeft (zeker in de A-poule) een aantal teams aan boord die op promotieklasse- en divisieniveau hebben gevolleybald. Veel van deze teams kiezen nu vooral voor een goede pot volleybal spelen en daarna te genieten in het sfeervolle “Sportcafé De Meet”.

In de A-poule was aan het begin van de avond de kampioen al bekend. De mannen van Infrapreneur wisten hun titel namelijk op de vorige speelavond al te prolongeren. Daaronder waren er nog posities op de ranglijst te winnen of te verdedigen. Ondanks dat het team van Hotel Restaurant De Gloepe 4 wedstrijden moest spelen op de laatste avond ( 2x een inhaalwedstrijd), konden ze hierdoor het team van Oostenbrink Verhuur niet afhouden van de 2e plaats.
Daaronder was het team van Smid Accountants al veilig op de 4e plaats en konden zij vrijuit spelen. Een knappe prestatie voor de promovendus van seizoen 2017/2018. Door 2 goede wedstrijden te spelen is het team van LS Service nog wel de dames van Het Linnenhuys op de ranglijst voorbij gegaan.

Ook in de B-poule waren op voorhand de prijzen nog niet verdeeld en moesten de nummer 1 en nummer 2 in een onderling duel uitmaken wie zich kampioen mocht noemen. Na een spannende 1e set waren de felicitaties van Team Wavin voor de spelers van Heppenhuis Dienstverlening. Door de winst in de eerste set kon hun het kampioenschap niet meer uit handen worden genomen.
Accuraat Accountants nam bezit van de 3e positie op de ranglijst en daaronder was er sprake van een waar middenmootgevecht. Van deze strijd werd Hagendoorn Rondhout Transport de winnaar en werden 4e. Met minimale verschillen stonden achtereenvolgens, MKD Bodemonderzoek, MVDD Groep en De Schutters binnen 3 punten van elkaar. De hekkensluiter in deze poule was dit jaar de nieuwkomer Recreatiesport Almelo. Het hele seizoen gevochten als leeuwen maar helaas voor het team werd dit niet altijd beloond in punten voor op de ranglijst. Zij hebben de organisatie beloofd volgend jaar sterker terug te komen en als een geduchte tegenstander de strijd op de ranglijst met de overige tegenstanders met veel enthousiasme aan te gaan.

Word je nu ook enthousiast om te komen volleyballen met een team binnen deze competitie meld je dan aan via  onderstaande mogelijkheid of rechtstreeks bij Sytze van der Laan Wedstijdsecretaris Bedrijvenvolleybal 06-13907798

Opgave nieuwe seizoen geopend
Alle teams kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor het nieuwe seizoen bedrijfsvolleybal. Ook voor nieuwe teams is er nog ruimte. Opgave kan via de website van volleybalvereniging Captains***Kangeroe. De wedstrijden vinden altijd een keer in de veertien dagen op de vrijdagavond op de oneven weken plaats in sporthal de Meet.

EINDSTANDEN   A- en B-poule, seizoen 2018- 2019

< Meer foto’s zijn te zien op Flickr