Bingo voor de minijeugd

Op zaterdag 16 januari 2021 verzorgde de Jeugdcommissie voor de allereerste keer een Bingo voor de minijeugd van Kangeroe. Omdat het coronaprotocol het niet toeliet om fysiek in Sportcafé De Meet bij elkaar te komen, werd deze activiteit via Zoom georganiseerd.
De jeugd kon zich van te voren opgeven, zodat zij op de dag zelf konden inloggen.

De spelleiding was in handen van Maud Onnink en Lieke Martens, spelers uit MA1. Zij deden dit met veel enthousiasme en werden geholpen door Jorinde Brink en Janet Boessenkool, van de Jeugdcommissie.
Er waren leuke, kleine prijsjes te winnen.

Janet: “Om 18.30 uur gingen we van start, 26 gespannen gezichtjes zaten ons aan te kijken. Via het grote scherm in de kantine van de Meet hadden wij een mooi zicht op alle meespelende kinderen. Iedereen moest zijn of haar eigen bingo kaart maken, naar aanleiding van de spelregels die hen waren toegestuurd. Veel mooi versierde bingokaarten kwamen in beeld. Gelukkig verliep de Zoom verbinding prima, zodat Maud en Lieke in de huiskamers goed verstaanbaar waren. Regelmatig hoorden wij een ‘Yessss’ of gingen de armen in de lucht als er weer een getal weggestreept kon worden. Ondertussen werden wij ook nog getrakteerd op sneeuw, dat maakte het helemaal af. Prachtig om te zien en te horen. De jeugd vond het heel leuk en wellicht zal dit spel nogmaals worden aangeboden”.

In de wandelgangen is al vernomen dat er ook onder de senioren interesse bestaat. De commissie zal binnenkort ook voor hen de bingoballetjes laten rollen.

FILMPJE