Kangeroe D1: Bijzondere bekerwedstrijd bij Beilen begin van de week

Deze week was een druk programma voor de ladies van het eerste team van Kangeroe. Estelle, Lana en Leanne waren er niet bij en vooraf bij het inspelen was het 9 tegen 12 een ongelijke strijd.

Beilen uit altijd lastig vooral op vrijdag, maar nu op maandag. De ontvangst van de lokale uitbater was erg plezierig, op de vraag “een kopje koffie zou nu wel lekker zijn”, zei ze kan nog het is geen 2000 uur en drie minuten later kreeg een heerlijk kopje koffie. Drie minuten later kwam de dienstmededeling van Akela Simone, aanvoerster van de bende uit Hardenberg, Judith was de rolkoffer vergeten en had geen shirt bij zich en of wedstrijdformulier effen gewijzigd kon worden.

Nu is regeren vooruit zien, zou Ome Mark zeggen, dus we hadden al snel 20 shirtjes laten bijdrukken vandaar. Judith kreeg shirt 28 en gelukkig had Eblin, de slimste huurling van dames 2, der eigen shirt bij, dus van paniek was geen sprake.

Het scheidsrechters-team was vooraf duidelijk aanwezig, digitale foto’s liever niet, net werd afgekeurd, flessen achter de bank, en wissels moesten eigenlijk als een etalagepop in zone 128 opstellen. U begrijpt dit was serieuze bekerwedstrijd, de grijze mannen hadden een extra avondje uit!

Dan de wedstrijd, 1e set met bodemgraver Lien op spel, Noa als vliegende kiep op libero, Jo en Siem op buiten en Eggie en Juul de middenas in zijn sas, aangevuld door accountant en boekenwurm Anniek, gingen we enthousiast binnen de lijnen tegen een gemotiveerd Smash B, die wat goed te maken had tegen ons.

We zetten de midden Drentse dames, die thuis een betere opkomst hebben als uit , serverend goed onder druk en 17-25 en winnen we met Eblin als buitenbeuker goed invallend makkelijk de eerste set.

De tweede set, spelen we wat slordig, de pass van Beilen wordt beter, en de steekies op mid van Smash Beilen worden op Michael-Jordan-achtige wijze naar beneden gegooid, dat we vergeten dat Basketbal altijd op maandag is… Maar des al niettemin verliezen we terecht tegen een enthousiast gemotiveerd Smash 25-20.

Echter de opleving is van korte duur de derde en vierde set winnen we strak, Jolien geeft nog een demonstructie van de perfecte pannenkoek, Eblin slaat der balletjes en met 19-25 en 19-25 verder na de 1/8 finale weer een uitwedstijd tegen.. , we laten ons verrassen!

Dinsdag en donderdag lekker trainen en genieten van elke wedstrijd die we nog mogen spelen met het leukste gezelligste team van Overijssel, komende zaterdag tegen Funk uit Koevorden thuis.

We houden u met deze nieuwsbrief op de hoogte!

Namens Dames 1, hasta la pasta!

Crie Kinsie, kootsj en treener