Kangeroe dames 1 arbitraal gemangeld in Hunnenbedcity

Met de zonnebril op en een plezierig lentezonnetje verwarmde atmosfeer reden we naar Assen toe. Zonder enig wedstijdritme en wedstrijden spelend om de keizers baard, hadden we wel zin in potje volleybal. Helaas was Noa onze noeste Nilfisk viraal uitgevallen en had Mendy de Oostenrijkse virale variant opgelopen met een date met Anton aus Tirol.

Gestrest met trillend onderlipje, zijn labrador voortslepend, kwam de plaatselijke arbiter ons vertellen dat de wedstrijd verplaats was naar een ander veld en hij niet kon garanderen dat hij de wedstrijd dan nog floot. Wij namen dit ter kennisgeving aan, de zaalwacht sprak geruststellend, dat het allemaal onder controle was.

De wedstrijd begon met lange rally’s en meteen met een stuk of 4 arbitrale dwalingen verloren we 25-23. Aanvallend op de buitenkant ging prima, serverend ook goed maar we moesten uit een ander vaatje tappen. De tweede set was 25-18 met name van een hoger team geleende goed spelende libero van assen, viel op door prachtige reddingen in het achterveld.

Derde set voerde we serverend de druk op en Judith bestookte de passlinie ongenaakbaar hard in gruzelementen. 20-25 voor ons!

Ja de vierde set, de tijd was op, de bovenkant van de zandloper was leeg voor de scheids en het publiek kwam naar afloop verontschuldigend naar me toe, kortom een aanfluiting, en helaas 25-23 verloren en ervaring rijker, hadden we toch een lekker gespeeld en eigenlijk een vijfde set verdiend.

Volgende week hopelijk thuis.

Graag tot dan, namens Dames 1,

Crie Kinsie
Treener/Koots