Kangeroe dames 1: Bijltjesdag voor Smash Beilen

Bijzonder  Bravoure Buideldieren Beukte Buitengewoon Brave Beilse Burgers Backhome. In 8 B’s was dit in een notendop de samenvatting van de wedstrijd. Kangeroe Dames 1 beleefde thuis voor eigen publiek, een makkelijk avondje.

Iedereen in het team had zijn bijdrage, wissels (wij hebben geen wissels), kortom iedereen zorgde er voor dat we  betrekkelijk eenvoudig wonnen!

Onze libero’s, Noestige Noa en Jagende Jolien, belangrijke schakel in dit soort wedstrijden, pakten alle afvallige freeballs, als een voorverwarmde verbrandingsoven.

Lien, verdeelstrateeg, kon naar hartenlust het spel versnellen en serveerde snijdende services.

Simone scoorde 95 %, sloeg met name de 20 bal (Hardenbergse: locale onlogische codering) als een dartpijl, in de bulls Eye. Het plagende polsje van Joanne was weer een fenomeen en Leanne alleskunner en dit geval passer-loper, draaide soepel mee.

Judith, gekomen met rolkoffer (inhoud: 3 paar schoenen, 4 kniebeschermers, 6 paar sokken, 2 wedstrijdshirts en diverse wedstrijdbroekjes), Mendy (met een trekkend, plakkend linker oog, verkeerd getongd tijdens het brommers kieken door een Vindicat-student) en Estelle heersten op de middenpositie.

Anniek, volgens ingewijde de moker uit de Marslanden, besloot vandaag met een afwisseling in harde, maar ook geraffineerde tactische ballen, de tegenstander te plagen, resumerend: de kootsj had weiniggg te doen!

Voor mensen die houden van statistieken:

25-17
25-18
25-20
25-10

Vijf punten in de pocket, volgende week naar de linke loetjes uit Lemelerveld( kwartietje rijen) om 16.30 uur!

Graag tot dan, namens Dames 1,

Crie Kinsie
Treener/Koots