CMV N4.3 wint koppositie!

Vandaag vertrok het voltallige team van Kangeroe N4.3 met toch enigszins gezonde spanning naar de Noorderslag in Slagharen. Vandaag werd er o.a. tegen de nummer 1 uit de poule gespeeld…

Na een mooie opwarm wedstrijd tegen Side-Out, die in beide sets glansrijk werd gewonnen, kreeg het team van trainer en coach Jan-Willem de Ruiter een peptalk om te beginnen aan DE wedstrijd tegen de nummer 1; de Bevers.

Jesse, Marc, Tibor, Thias, Jurjan en Bas hadden opperste concentratie en er werd meteen een mooie voorsprong gecreëerd door een succesvolle reeks van opslagen. Het team coachte elkaar, gaf onderling complimentjes en moedigde elkaar aan waar nodig. Wat een teamwork; dit is een (h)echt team die je er niet zomaar onder krijgt; dat straalden de jongens uit! De eerste set werd gewonnen met maar liefst 24 punten verschil: 34-10!

De start van de tweede set ging gelijk op, tot de tien punten bleven de Bevers dichtbij met hun puntenaantal. Daarna kon het team van Jan-Willem de voorsprong uitbreiden. Er werd goed samengespeeld, ‘los’ geroepen, mooie opslagen; de winst kon niet meer worden afgepakt!
De laatste seconden tikten weg op de klok en toen kwam de ontlading! Deze set werd ook gewonnen en wel met 32-14!

We wonnen van de nummer 1!!!!! Springen, juichen, omhelzingen; want wat zijn de jongens TROTS!

Volgende week speelt het team nog wedstrijden in Nieuwleusen, waar ze nu al naar uit kijken want de kampioensplek is toch echt haalbaar na de winst van vandaag…

Verslag gemaakt door Sylvia Dorgelo.