Victory boogie woogie voor Kangeroe dames 1

Eindelijk weer lekker thuis spelen. Zonder echter onze stroeve aanvoerster op weg naar Lech voor een (apres)ski vakantie, het gevaar verhogend op de lokale pistes (achtung: Lawinegefahr!).

Dus weer een uitdaging, om eens zaken uit te proberen, voor de kootsj van het eerste team van de lokale hoogvliegers genaamd Kangeroe.

We beginnen met Jolien speedy Gonzales van Lente, de snelste muis van Hardenberg op Libero, Lien de meest afgetrainde spelverdeler van Kangeroe in de verdeelrol, Zweminstructeur Juut en vakfotografe Estelle op de middenas, springveertjes Joanne en Leanne op de passer-sloper en gelegenheidsaanvoerster Anniek geenpaniek op de Expositie.

We spelen de eerste set goed, alleen serveren 4 rotaties achter elkaar in net/ of tegen de muur en maken geen punten iets wat ons de eerste set opbreekt aan het eind 25-27, ondanks goede bloks aan het eind van Lana.

Tweede set tappen we uit ander vaatje, servedruk is immens en alle freeballs worden door speedy en co perfect opgepakt 25-15.

Derde set gaat gelijk op, tot dat het servekanon genaamd Estelle serveert; 9x achter elkaar haar beroemde ketsketsservice , coach Klazienaveen we’ve got problem, probeert nog het ritme te breken, maar onverstoord als een machine pakken we, onder het toeziend strak leidende arbiter Gerard M, met 25-21 de set.

Vierde set gaat crescendo, verdedigend super taai, passend staat Leanne H haar mannetje, en trampolinespringster Joanne hakt als een kerel, gaten in de gelukkig nog niet gerenoveerde betonen vloer van de Meet. Jolien wordt op het eind nog goed vervangen door noeste Noa, die gelijk ff orde op zaken stelt met fijn paasjes en dito verdedigingen. Kortom 25-15, 3-1 gewonnen en een heerlijk potje volleybal en volgens ons een tevreden thuispubliek!

Graag tot snel, volgende week Funk Koevorden uut altied laestig,

namens Dames 1,

Crie Kinsie
Treener/Koots