Captains***Kangeroe viert jubileum

Bericht uit ‘De Toren’

12 september 2022 bestond Captains***Kangeroe 50 jaar en afgelopen vrijdag klonk hiervoor het startschot van een weekend vol activiteiten om dit heugelijke feit te vieren.

Met een receptie werd het feestweekend ingeluid en startten de diverse festiviteiten voor jong en oud. Met het bestuur en vele leden, oud-leden, maar ook betrokkenen bij de vereniging werd geproost op het 50-jarige jubileum.

Vanwege het 10-jarig jubileum van Beach & Teach was er nadien nog een topwedstijd op eredivisie niveau op de beachvelden op de sportboulevard.

Op de zaterdag begon de dag met een zeskamp voor de ABC jeugd en daarna namen de jongsten van Captains***Kangeroe het stokje over. Zelfs de regen bleek geen spelbreker te zijn, want de jeugd ging onverstoorbaar door en genoot met volle teugen. Tegen het begin van de avond kwam het grootse feest los en kwamen ruim 200 mensen feest vieren in Sporthal de Meet.

Als afsluiting was er op de zondag een gezellige familiedag gepland met diverse foodtrucks en ook dit bleek een groot succes. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er diverse anekdotes met elkaar gedeeld en oude buidelposten doorgebladerd. Rond 17.00 uur werd het jubileum afgesloten met de aanwezigen met het welbekende laatste rondje.

Uiteindelijk kan Captains***Kangeroe terugkijken op een prachtig feestweekend en dankt haar jubileum Commissie die een geweldig weekend heeft georganiseerd.

Klik HIER voor een prachtige fotoreportage.
Foto’s aangereikt door Henk Hamhuis, Bram de Veen en Carel Dicke

Bestuur Kangeroe