Coronaprotocol vanaf 6 nov. 2021

Beste leden, ouders/verzorgers, trainers en bezoekers,

Zoals jullie afgelopen week allemaal hebben kunnen vernemen heeft de overheid m.b.t. corona weer nieuwe maatregelen ingevoerd, m.i.v. afgelopen zaterdag 6 november.
Waarom hebben we niet eerder een bericht ontvangen van de voorzitter? Omdat het voor ons alle zeilen bijzetten was om een en ander te organiseren. Daarnaast had de Nevobo ook aangegeven nog in gesprek te zijn met de overheid over het eventueel versoepelen van de maatregelen in de sporthallen.

Uiteindelijk is alleen de situatie voor de buitensporten veranderd en hebben we de maatregelen overgenomen die de overheid heeft gesteld voor de trainingen en tijdens de wedstrijden, namelijk;

•             Vaccinatiebewijs (Controle QR en ID-gegevens)

•             Bij geen vaccinatiebewijs, toegang door middel van een negatieve test niet ouder dan 24 uur

•             Of een bewijs “genezen van corona”

Zoals jullie het afgelopen zaterdag hebben kunnen zien, hebben we tijdens de wedstrijden in de Meet het voorgeschreven protocol al ingevoerd. En de reacties van de bezoekende teams, maar ook van het publiek waren positief. We willen meehelpen om in de sporthal een veilig klimaat te creëren, zodat iedereen zich daar op zijn gemak voelt. We hopen natuurlijk dat jullie ons daarbij willen helpen!

Mocht je vragen hebben, dan staan we jullie namens het bestuur met plezier te woord. Schroom niet om een van ons aan te spreken.
Wil je op wedstrijddagen helpen om de bezoekers te controleren dan horen we dat graag, want we kunnen alle handen goed gebruiken!

Namens het bestuur,
Herre Oosterhof