Het is Snerttijd

We hebben een ontzettend leuk nieuwtje!

Inmiddels hebben zich ruim 250  maatschappelijke organisaties (scholen, sportverenigingen, kerken, koren aangemeld voor het project ‘Snerttijd’ van de Ronde Tafel 79 Noord Salland.

Samen met de gehele Hardenbergse samenleving willen zij de strijd aangaan tegen eenzaamheid bij ouderen in de gemeente Hardenberg. Wij hebben ook Volleybalvereniging Captains *** Kangeroe aangemeld voor dit fantastische initiatief!

Het idee is om heel veel Snert te gaan verkopen! Het is immers een snerttijd. Vanaf vandaag kan er via de website www.snerttijd.nl snert gekocht/verkocht worden! Van elke liter snert die er wordt verkocht ontvangt Captains***Kangeroe  €2,50. We ondersteunen met de koop/verkoop van snert dus niet alleen ouderen maar ook onze vereniging.

Hoe kunnen jullie Snert bestellen?

  • Op www.snerttijd.nl kunnen jullie de snert bestellen.
  • Klik op ‘ik wil snert’, selecteer het aantal liter snert.
  • klik op ‘in de snertkar’. (Dit is de winkelwagen, maar we noemen deze de snertkar 🙂
  • Bij ‘welk goed doel wilt u steunen?’ kunnen jullie Volleybalvereniging Captains *** Kangeroe in typen en selecteren, zodat de 2,50 per verkochte liter bij ons terecht komt.
  • Klik dan op ‘doorgaan naar afrekenen’ en volg de stappen om uw bestelling te plaatsen.

Klik HIER voor visuele toelichting Bestellen.

Mogelijkheid om te verkopen: ‘Deel deze snertkar’

Vanwege de Corona maatregelen, is het natuurlijk niet mogelijk om langs de deuren te gaan of bij vrienden / familie langs te gaan voor de verkoop van snert. Maar ook hier is aan gedacht!

Jullie kunnen namelijk jullie eigen ‘snertkar’ delen.

Hoe werkt dit delen:

  • Ga naar www.snerttijd.nl  en bestel het gewenste aantal liter snert zoals hierboven uitgelegd. (Vergeet niet onze vereniging/organisatie te selecteren)
  • Als jullie op ’snertkar’ klikken, dan zien jullie de knop: ‘deel deze snertkar’.
  • Door hier op te klikken, kunnen jullie de snertkar (gevuld met het door jullie gekozen aantal liter snert) delen met vrienden, familie of kennissen.
  • Delen kan via Whatsapp, Twitter, Facebook en email.
  • Degene met wie jullie de snertkar delen, hoeft vervolgens alleen nog maar af te rekenen, en van elke liter gaat er 2,50 naar Captains***Kangeroe.

Klik HIER voor visuele toelichting Delen.

Wij hopen dat jullie net als ons enthousiast zijn over dit prachtige project en de mannen van de Ronde tafel mee willen helpen in hun strijd tegen eenzaamheid bij ouderen in de gemeente Hardenberg! Laten we en voor de ouderen en voor Captains***Kangeroe er een succes van maken!

Verdere informatie vinden jullie op www.snerttijd.nl  Mochten jullie vragen hebben, horen wij het graag!

Met vrolijke Snertgroet,
Herre Oosterhof