Kampioenshuldiging

April 2024

Op zaterdag 13 april was het in onze sporthal weer een gezellige boel. Van 11.00 tot 19.30 uur werden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Het waren weer mooie wedstrijden om naar te kijken. Het publiek was volop aanwezig. In de aankomsthal kon men bij Meisjes C2 iets lekkers kopen, zij hadden heerlijke zelfgebakken specialiteiten in de aanbieding. Leuk initiatief.

Voorafgaand aan de laatste speelronde vond om kwart voor vijf de kampioenshuldiging. Begeleid door de klanken van het kampioenslied betraden de kampioenen van klein naar groot door een erehaag gevormd door de hogere teams de sporthal en werden toegejuicht door het enthousiaste publiek. TC-bestuurslid Lourens Klok feliciteerde alle kanjers met het behalen van dit prachtige resultaat, 1e worden in de poule is een mooie prestatie van de spelers, maar de eer komt ook toe aan de trainers. Chapeau!

Dit zijn de kampioenen: Meisjes C1 en de CMV-teams N4.6, N2.1, N2.3, N2.4, N2.8

Zij ontvingen van onze minicoördinator Sandra Juurlink een prachtige Nevobo-medaille en voor MC1 ook nog een kampioensschaal. Aafje de Vries deelde de Kangeroe Kampioenshirts uit. Na afloop werden allen in de kantine getrakteerd op een heerlijk patatje.

Klik HIER voor een fotoreportage die Henk Hamhuis maakte. (Deze zijn ook te bewonderen op Flickr)
Henk maakte bovendien een fotoverslag van de wedstrijd van Dames 2 (Ook op Flickr)