Kangeroe huldigt haar kampioenen

Op zaterdag 16 december werden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. In sporthal de Meet was het een drukte van belang. Waren vorige week al 5 kampioen bekend, op deze zaterdag behaalden nog 3 teams de hoogste positie in de poule.
Kampioen geworden zijn: MA1, MA2 en de CMV-teams N4.1, N4.4, N3.2, N3.3, N2.1, N2.4

Voorafgaand aan de laatste speelronde van deze zaterdag vond de huldiging plaats van de acht Kangeroe kampioenen. Onder muzikale klanken van het kampioenslied betraden de kampioenen van klein naar groot via een erehaag de sporthal en werden toegejuicht door een veelkoppig publiek.
TC-bestuurslid Lourens Klok feliciteerde alle kanjers met deze prachtige prestatie. Secretaris Susan Lamberink hing de kampioenen de Nevobo medaille om de nek en wedstrijdsecretaris Aafje de Vries deelde de kampioenshirts uit. Daarna ontvingen de toppers een staande ovatie en werden door Henk Hamhuis op de foto gezet. Als toegift mochten zij in ons Sportcafé genieten van de lekkerste patat van Hardenberg.

Ze hebben het zelf verdiend, maar deze gebeurtenis zal bij allen als een fijne herinnering te boek gaan. Geniet ervan na via deze foto’s op Flickr