Kangeroe Oliebollen Familietoernooi 2023

Zaterdag 30 december in sporthal De Meet van 13.00 uur – 17.00 (18.00) uur

Afgelopen jaar is de oliebollenactie voor onze mooie club een groot succes geworden. Op de dag zelf was het razend gezellig in ons Sportcafé. Veel van onze leden bleven, na het ophalen van hun bestelling, nog even zitten onder het genot van een oliebol en een drankje. Hoe leuk is het als we dan ook nog volleybal aan zo’n dag kunnen toevoegen. Ik heb daarom voorgesteld om het Kangeroe Oliebollen Familietoernooi te organiseren op de oliebollenactiedag.

In een ver verleden heeft Kangeroe ook al eens een familietoernooi georganiseerd en de familie Kemkes heeft toen de wisselbokaal gewonnen. Deze beker is nog steeds in ons bezit omdat er daarna nooit meer een familietoernooi is georganiseerd.. Mijn vader (†) heet Jan Kemkes en heeft in het verleden veel voor de vereniging betekend. Daarom heb ik de te winnen beker de ‘Jan Kemkes wisselbokaal’ genoemd.

Hoog tijd dat deze beker in de strijd wordt geworpen en dat dit jaarlijks een vervolg krijgt, zodat de bokaal voorzien wordt van de namen van onze volleybalfamilies. En.. daar heeft Kangeroe er genoeg van !

Wat zijn de ‘regels’ (ik ben niet heel streng hoor..):

  • Elke team bestaat uit minimaal 6 personen waarvan 4 familieleden zijn. De hele stamboom telt hierbij mee. Opa/oma, oom/tante, neef/nicht, etc… ze horen allemaal bij de harde kern van het familieteam. Als aan deze voorwaarde voldaan is mag het team aangevuld worden met “vrienden van…” ;
  • Vanaf de C leeftijd mag je meedoen. Meerdere generaties moeten onderdeel zijn van het team ;
  • Het familieteam of de deelnemers hoeven geen lid te zijn van Kangeroe.

Wanneer:

–      Zaterdag 30 december in sporthal De Meet
–      Tijd: 13.00 uur – 17.00 uur

Red je het niet om een team samen te stellen maar wil je wel graag meedoen dan vinden we er vast wel een oplossing voor ! Meld je dan bij mij.

Opgeven kan via dit aanmeldformulier
Deelname is gratis.

Henk Kemkes
06-23434615