Kangeroe Oliebollenactie

Dit jaar willen we als bestuur eens iets nieuws proberen, namelijk een oliebollenverkoop! We willen natuurlijk niet alle tradities verbreken die jullie normaal rond oud en nieuw hebben, maar het leek ons leuk om dit jaar oliebollen te bakken in de kantine van Sporthal de Meet en die dan te verkopen voor een zacht prijsje aan onze leden en iedereen die interesse heeft. We hebben al liters olie aangekocht en we zijn op dit moment bezig met ons geheime recept om serieuze Kangeroe oliebollen te bakken.

Hoe gaan we het doen?

  • Via dit Bestelformulier kun je de bestelling doen van het aantal oliebollen dat je wilt kopen. Vraag Opa en Oma ook even! Of buren, vrienden, e.a. Handig om dan voor jezelf deze bestellijst te gebruiken. (Deze lijst wordt ook op de trainingen uitgedeeld, dus je hoeft het niet te printen.)
  • Bestellen kan vóór 22 december
  • Op 30 december gaan we beginnen met bakken.
    Op die dag kun je tussen 11.00 uur en 20.00 uur jouw bestelde oliebollen ophalen in ons Sportcafé de Meet.
  • Uiteraard zijn er op de dag zelf ook oliebollen te koop, maar op = op!

Let op!

We bakken slechts een paar extra oliebollen op de dag zelf en die zullen waarschijnlijk snel opgegeten worden door onze bezoekers. Tevens richten we het sportcafé in als een soort Top 2000 café, dus je kunt altijd gezellig een drankje komen doen, maar je wordt niet thuisgebracht.

We hopen op veel bestellingen en er staat een enthousiaste groep klaar om te bakken. (Maar mocht je ook willen helpen dan horen we dat uiteraard graag! Geef je op bij Herre, 0642507576 of Gerard, 0641552860)

Overigens wordt deze dag een gezellige afsluiter van het jaar dus iedereen is welkom voor een oudjaarsborrel!

Help je mee?

Namens het bestuur,
Herre Oosterhof