Kangeroe Oliebollenactie 2023

Vanwege groot succes gaan we dit jaar ook weer oliebollen verkopen.
Alle ingrediënten zijn al besteld, liters olie, grote zakken meel en lekkere krenten en rozijnen. Het mixen, rijzen en bakken gebeurt in de keuken van ons Sportcafé en in de kantine zelf vindt de verkoop plaats en kunnen de bestellingen worden afgehaald.

Hoe gaan we het doen?

  • Via dit Bestelformulier kun je de bestelling doen van het aantal oliebollen dat je wilt kopen. Vraag Opa en Oma ook even! Of buren, vrienden, e.a. Handig om dan voor jezelf deze bestellijst te gebruiken. (Deze lijst wordt ook op de trainingen uitgedeeld, dus je hoeft het niet te printen.)
  • Bestellen kan vóór 22 december
  • Op 30 december gaan we bakken.
    Op die dag kun je tussen 11.00 uur en 18.00 uur jouw bestelde oliebollen ophalen in ons Sportcafé de Meet.
  • Uiteraard zijn er op de dag zelf ook oliebollen te koop, maar op = op!

Let op!

We bakken slechts een paar extra oliebollen en die zullen waarschijnlijk snel opgegeten worden door onze bezoekers. Tevens richten we het sportcafé in als een soort Top 2000 café, dus je kunt altijd gezellig een drankje komen doen, maar je wordt niet thuisgebracht.

We hopen op veel bestellingen en er staat een enthousiaste groep klaar om te bakken. (Maar mocht je ook willen helpen dan horen we dat uiteraard graag! Geef je op bij Herre, 0642507576 of Gerard, 0641552860)

Deze dag wordt een gezellige afsluiter van het jaar. ’s Middags vindt het weer in leven geroepen Kangeroe Familietoernooi plaats en iedereen is welkom voor een oudjaarsborrel!

Help je mee?

Namens het bestuur,
Gerard Muis en Herre Oosterhof